Asiakkaat

Haluamme tarjota mieleenpainuvan asiakaskokemuksen moottori-, vesijettien- paljukärryjen vuokraukseen sekä mahdollisimman mutkattomat prosessit asiakkailemme. uRent ajanvarausjärjestelmän ansiosta asiakkaamme pystyvät helposti ja nopeasti varaamaan vesijetit, moottorikelkat käyttöönsä, ja me voimme keskittyä paperitöiden sijaan muihin liiketoimintamme kannalta merkittäviin osa-alueisiin. Varauskalenterin käyttöönotto on kasvattanut myyntiä useita kymmeniä prosentteja.
Joni Ruotsalainen & Aki Kirjonen | RSteam
Helppous, nopeus ja laatu tulevat ensimmäisenä mieleen Orhin uRent palvelukokonaisuudesta. uRent varausjärjestelmä hoitaa lähes kaiken puolestani ja siihen yhdistettävä kaluston seuranta on antanut minulle useita levollisempia öitä, kun tiedän tarvittaessa missä autoni liikkuvat ja missä kunnossa ne ovat.
Mikko Korpela | Neste K Simolantie
KH autovuokraus on vuokrannut pakettiautoja ja peräkärryjä vuodesta 2019 asti. uRent ajanvarauskalenterin käyttöönoton jälkeen pystyimme unohtamaan paperisen almanakan, Google-kalenterin sekä niiden yhteensovittamisen, nyt kaikki tieto on yhdessä paikassa. Otimme lisäksi varauskalenteriin Visma Pay online maksamisen joten emme tarvitse enää rahastaa asiakasta noudon yhteydessä. Orhin helppokäyttöinen järjestelmä toimii saumattomasti kaikilla laitteilla ja sen ansiosta tarvitsemasi tiedot pysyvät mukanani koko ajan reaaliajassa.
Kari Hurskainen | Kh-autovuokraus
Orhin uRent varausjärjestelmää on ollut helppo käyttää ja se sisältää juuri tarvittavat ominaisuudet autonvuokraustoimintaa ajatellen. Tämä varausjärjestelmä saa resurssimme valjastettua huomattavasti paremmin kuin entinen ja helpottaa myös tulevan suunnittelua.
Tuukka Nykänen & Simo Jääskeläinen | Kuopion Pakut

Asiakkaita

Varaa aika varauskalenterin esittelyä varten. Esittely kestää n. 50min eikä maksa mitään!

Varaa esittelyaika