Chatbotit vuokraamoille

Kaikki työkalut vuokrauksien ja asiakaspalvelun parantamiseen verkkosivujesi kautta.

Vuokraa enemmän ja palvele asiakkaitasi paremmin live chatin avulla. Chatbotin avulla voit ohjata asiakkaasi tekemään varauksen suoraan Orhi uRent ajanvarausjärjestelmän kautta ilman erilistä yhteydenottoa ympäri vuorokauden.

Meidän tavoitteemme on tarjota johtavia markkinoinnin ja asiakaspalvelun työkaluja ja pitää sinut mukana kehityksessä.

Miksi valita Serviceformin Chatbot ajanvarausjärjestelmään?

1. Palvele asiakkaitasi 24/7 ilman henkilökohtaista panostasi

Pystyt antamaan asiakkaillesi vastauksia vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä samantien ilman soittoa asiakaspalveluun.

 

2. Tyylikäs ulkoasu ja varma toiminta tuo kovat tulokset

Serviceform on erikoistunut siihen että kaikki toimii hyvin, näyttää hyvältä ja siksi konvertoi hyvin myös mobiilissa. Kännykkäkäyttäjiä on jo yli 60% verkkosivun kävjiöistä. Monet chat sovellukset näyttävät vielä 20 vuotta vanhalta.

 

3. Automaattisesti sivuillesi tuhansia eri botteja

Serviceform pystyy automaattisesti hakemaan sivuiltasi erilaisia tietoja. Esim. tuotteen, kohteen tai palvelun sivulla voimme käyttää sen tietoja chat-polussa, tarjoten kontekstiin automaattisen polun ainoana toimiajana Suomessa.

 

4. Markkinoiden paras hinta sekä asiakaspalvelu

Serviceform tarjoaa kustannustehokkaan ja henkilökohtaisen palvelun aina PRO ja Premium paketeissamme. Tiedät aina kenelle soittaa tai lähettää viestiä ja voit myös tehdä itse muutokset järjestelmässämme.

 

Lue lisää: www.serviceform.fi

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä myyntiin