GPS-paikannuslaitteet

uRent GPS-kaluston paikannus

GPS-paikantimet ovat avainasemassa vuokraustoiminnassa, sillä vuokrattavan kaluston sijaintitiedot ovat äärimmäisen tärkeitä. uRent kaluston paikannuspalvelu on helppo ja huoleton valinta! uRent GPS-paikantimet sopivat myös hyvin yrityksien käyttöön jotka haluavat tietää missä työkoneet ja laitteet liikkuvat.
Koneiden ja työkalujen GPS-paikannus
Kalustonhallinta - reaaliaikainen GPS-paikannus

Sijantitietoja ja mielenrauhaa

GPS-paikantimet ovat avainasemassa vuokraustoiminnassa, sillä vuokrattavan kaluston sijaintitiedot ovat äärimmäisen tärkeitä. Toimivien paikannuslaitteiden ansiosta tiedät jatkuvasti tarkkaan, missä kallisarvoinen kalustosi liikkuu ja näin pidät huolta myös omasta mielenrauhastasi. GPS-paikantimet tuovat myös tarvittua turvaa esimerkiksi varkauksien varalle ja helpottavat henkilökunnan työtä huomattavasti.

Helppoutta digitalisuudesta

Unohda excel ja helpota vuokraustoimintaasi keskittämällä kalustoosi liittyvät tarpeelliset tiedot yhteen paikkaan. GPS-paikantimiemme ansiosta saat jatkossa sijaintitietojen lisäksi autolla ajetut kilometrit, ajoreitit, polttoaineen seurannan sekä ajoneuvon akkujännitteen reaaliaikaisesti tietoosi.
Autojen GPS-seuranta, polttoaineenkulutus, ajopäiväkirjat
maailman helppokäyttöisin GPS-jäljitin

GPS-paikantimet juuri sinun tarpeisiisi

Tarjoamme erilaisia GPS-paikantimia lähes kaikkiin tarpeisiin ja vehkeisiin. Kauttamme saat juuri sinun kalustoosi sopivan paikantimen, olipa kyseessä sitten paketti- tai kuorma-auto, peräkärry tai vaikkapa palju. Laadukkaat paikantimet meille tarjoaa Teltonika. Lue lisää Teltonikan paikantimista täältä!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

GPS-paikannus

Pidä kalustosi turvassa GPS-paikannuksen avulla

 

GPS-paikannus ja sen käyttö on hyödyllisyytensä vuoksi kasvanut Suomessa viime vuosina räjähdysmäisesti. Kaluston GPS-paikannus auttaa välttämään epätietoa ja hermoromahduksia ja tuo aitoa hyötyä sekä turvaa esimerkiksi varkaustapauksien varalle. Erityisesti vuokraustoimintaan keskittyville, tai muuta liikkuvaa työtä tekeville yrityksille GPS-seuranta on äärimmäisen tärkeää, sillä arvokkaan kaluston sijaintia ei voi eikä kannata jättää arvailun varaan. Laadukkaita seurantalaitteita käyttämällä voit seurata kalustosi kulkua helposti reaaliajassa ja niiden avulla myös ikävien, mutta mahdollisten varkaustapauksien selvittäminen käy huomattavasti helpommin.

 

Orhin GPS-seurantapalvelu mahdollistaa sijaintietojen lisäksi myös paljon muuta tarpeellista informaatiota kalustoosi liittyen. Toimivien GPS-paikantamiemme ansiosta saat jatkossa paikannuksen lisäksi tietoosi esimerkiksi vuokra-autolla ajetut kilometrit ja ajoreitit. Lisäksi voit seurata eri ajoneuvojen polttoaineen kulutusta reaaliajassa, jolloin voit myös hyödyntää järjestelmää esimerkiksi taloudellisempien ajotapojen kehittämiseen. GPS-paikantimet kertovat myös kunkin ajoneuvon akkujännitteen reaaliaikaisesti.

 

Yhdistämällä Orhi GPS-paikannuksen uRent ajanvarauskalenterin kanssa, saat pidettyä kaikki kalustoosi sekä vuokraustoimintaasi liittyvät tiedot yhdessä paikassa riippumatta siitä, missä itse fyysisesti olet. uRent ajanvarausjärjestelmään voit syöttää helposti koko kalustosi tiedot, pysyt perillä saamistasi varauksista ja voit GPS-seurannan ansiosta seurata kalustosi kulkua reaaliaikaisesti samasta järjestelmästä. Lisäksi voit määrittää järjestelmään esimerkiksi ajoneuvojen huollot sekä katsastukset, joista järjestelmä muistuttaa.

 

Orhin tarjoamat paikannuslaitteet ovat helppokäyttöisiä ja ne voidaan asentaa käytettäväksi lähes kaikenlaisiin kalustoihin: autoihin, työkoneisiin, peräkärryihin tai vaikkapa paljuihin. Paikantimemme eivät vaadi verkkovirtaa, vaan toimivat akuilla ja paristoilla.  Seurantalaitteiston käyttöliittymä on vaivaton käyttää millä tahansa laitteella, joten pysyt aina kartalla siitä, missä kalustosi kulkee.