Peräkärry- ja trailerivuokraamot

Peräkärry- ja trailerivuokraamon sähköinen ajanvarausjärjestelmä

trailerinvuokraus ajanvarauskalenteri

Siirry nykyaikaan ja ota käyttöön uRent sähköinen ajanvarausjärjestelmä, joka sopii loistavasti peräkärry- ja trailerivuokraamojen käyttöön. Pitkän kehitystyön tuloksena on tehokas järjestelmä, joka palvelee sekä vuokraamoyrittäjiä että kuluttaja-asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti!

 

Tutustu vuokrausohjelmistoon alta. Kalenterin värit voidaan räätälöidä asiakkaan ilmeen mukaisesti.

Digitaalisen ajanvarauskalenterin ansiosta voit vihdoin unohtaa paperikalenterin tai pahimmassa tapauksessa suttuiset post it -laput sekä puhelinpäivystyksen. uRent varausjärjestelmä pitää huolen siitä, että olet ympäri vuorokauden asiakkaidesi tavoitettavissa. Helppokäyttöinen kalenteri integroidaan verkkosivuillesi ja se toimii yhtä hyvin kaikilla eri näyttöpäätteillä, jolloin asiakkaidesi on helppo tehdä varaukset verkossa milloin ja missä tahansa. Ja mikä parasta, sinä voit keskittyä muihin työtehtäviin! Pysyt aina ajan tasalla saamistasi varauksista ja voit helposti hallinnoida niitä vaikkapa puhelimellasi. Varausten lisäksi voit merkitä varausjärjestelmään esimerkiksi peräkärryjen huolto- tai katsastusajankohdat, joista järjestelmä muistuttaa sinua niiden lähestyessä.

 

Lisää tehoja liiketoimintaasi varausjärjestelmästä

 

uRent sähköinen ajanvarauskalenteri toimii myös puolestasi tehokkaana myyntimiehenä ja varmistaa, että kalustosi on mahdollisimman tehokkaasti käytössä. Mikäli esimerkiksi asiakkaan haluama vuokrausajankohta on jo varattuna, tarjoaa järjestelmä automaattisesti lähintä vapaana olevaa aikaa. Lisäksi halutessasi se tarjoaa asiakkaillesi varaukseen liittyviä tukituotteita tai palveluita jo ostoskorissa asiakkaan vasta tehdessä varausta.

 

Saatavilla olevien lisäominaisuuksien ansiosta asiakkaasi voivat jatkossa myös maksaa varauksensa suoraan verkossa tai hoitaa sopimusasiat kuntoon ilman manuaalista täyttötyötä. Lue lisää onlinemaksamisesta täältä ja sähköisestä allekirjoituksesta täältä!

 

Pidä kalustosi kartalla GPS-paikantimien avulla

 

Trailerivuokrauksessa kalusto on yrittäjän kallein aarre ja siitä on syytä pitää huolta. uRent varausjärjestelmään liitettävä kaluston paikannus -palvelumme on valintasi, kun haluat helppoutta ja huolettomia öitä. Tehokkaat paikantimet kertovat sinulle aina reaaliaikaisesti, missä arvokas kalustosi liikkuu. Ne tuovat myös tarvittavaa turvaa monesti esimerkiksi varkauksien varalle sekä säästävät myös henkilökuntaasi ylimääräiseltä selvitystyöltä. Lue lisää kalustonseurannasta täältä!

 

Lue lisää ajanvarauskalenterista täältä!

Varaa aika varauskalenterin esittelyä varten. Esittely kestää n. 50min eikä maksa mitään!

Varaa esittelyaika