Toimialat

uRent -ohjelmiston
edut vuokraamoille

uRent -ajanvarausjärjestelmä on räätälöity toimimaan erityisen hyvin vuokraamojen tarpeet täyttäen.

Tehostaa toimintaa

uRentin käyttö parantaa kalustosi käyttöastetta ja tätä kautta parantaa toimintasi tuottoa. Saat reaaliaikaisen näkymän liiketoiminnastasi missä tahansa.

Edullinen ja luotettava

Pilvipohjainen ohjelmisto ei vaadi investointia omiin palvelimiin tai niiden ylläpitoon. Me huolehdimme ylläpidosta, varmuuskopioinneista ja päivityksistä.

Monipuolinen

Pystymme toimittamaan kattavan paketin. Monipuolisen ohjelmiston, kotisivut, varauskoneen kotisivuille sekä autoihin
asennettavat seuranta- ja etähallintalaitteet.

Varaa aika varauskalenterin esittelyä varten. Esittely kestää n.50min eikä maksa mitään!

Varaa esittelyaika
Ajanvarauskalenteri vuokraamoille

Mitä, miksi, kenelle?

uRent ajanvarausjärjestelmä on pitkän kehitystyön tulos ja se on räätälöity toimimaan erityisen hyvin erilaisten kalustoa vuokraavien yritysten tarpeiden täyttämisessä. Keskittyypä liiketoimintasi sitten auto-, työkone-, palju- tai peräkärryvuokraukseen, takaamme, että uRent on oikea valinta ajanvarauksen sekä kaluston kokonaisvaltaiseen hallinnointiin.

uRent on pilvipohjainen ajanvarausjärjestelmä, jonka avulla voit vastaanottaa ja hallinnoida kalustosi vuokrausta vaivatta. Käyttämällä digitaalista ajanvarausjärjestelmää vapautat henkilökuntasi resursseja ja pysyt aina perillä varauksiin liittyvistä asioista, sillä kaikki tarvittavat tiedot kulkevat mukanasi riippumatta fyysisestä sijainnistasi. Järjestelmään saat syötettyä kaikki vuokrauksen kannalta asiakkaillesi tärkeät kalustoon liittyvät tiedot, jolloin teet vuokrauksesta myös asiakkaillesi helppoa. Lisäksi järjestelmään voidaan merkitä kalustosi, kuten esimerkiksi autojen huolto- tai katsastusajankohdat, joista järjestelmä muistuttaa.

uRentissä varausten tarkastelu ja uudelleen organisointi on äärimmäisen helppoa. Lisäksi varausjärjestelmän ostoskori voi halutessasi ehdottaa asiakkaillesi vuokrauksen kannalta tärkeitä tukituotteita automaattisesti, kuten esimerkiksi nokkakärryt tai sidontaliinat. uRent myös varmistaa, että kalustosi on mahdollisimman tehokkaasti käytössä – varausjärjestelmä esimerkiksi tarjoaa automaattisesti lähintä vapaana olevaa aikaa asiakkaallesi, mikäli toinen asiakas on jo ehtinyt varata alkuperäisen halutun ajankohdan.

uRent varausjärjestelmään voit liittää useita hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten nettimaksamisen tai vuokraajan luottotietojen tarkistamisen. Usein esimerkiksi autovuokrauksessa luottotietojen sekä ajo-oikeuden tarkastaminen on todella tärkeää ja nyt voit helpottaa omaa työtäsi valjastamalla uRentin tarkastamaan nämä asiat puolestasi jo asiakkaan tehdessä varausta. Lisäksi voit liittää uRent järjestelmään kaluston seurannan, jonka ansiosta tiedät aina missä kalustosi liikkuu. GPS-seuranta mahdollistaa myös esimerkiksi kaluston etäkäytön ja polttoaineen kulutuksen tarkastelun.

Varauskalenterin helppokäyttöinen kuluttajanäkymä voidaan integroida omille nettisivuillesi esimerkiksi yrityksesi värimaailmaan sopien. Responsiivinen kalenteri toimii yhtä hyvin kaikilla laitteilla, joten asiakkaidesi on vaivaton asioida kanssasi laitteesta tai ajankohdasta riippumatta ympäri vuorokauden. Varauskalenterista asiakkaasi näkevät kaikki vuokrattavat tuotteet lisätietoineen helposti vain muutamalla silmäyksellä. uRent siis aidosti parantaa asiakaskokemusta!

Kun haluat vuokrata kalustoasi joustavasti ja helposti, valitse uRent!

Kokeile maksutta ja testaa varausjärjestelmää ilman sitoumuksia!

Aloita käyttö maksutta