Autovuokraamot

uRent – monipuolinen autovuokraamon varausjärjestelmä

Autovuokraamon varausjärjestelmäuRent varausjärjestelmä on luotu autovuokraamojen käyttöön. Vuokrasitpa sitten henkilö-, paketti- tai kuorma-autoja, uRent mahdollistaa ajanvarausten mutkattoman hallinnoinnin ja tarjoaa avaimet myös kaluston kokonaisvaltaiseen hallinnointiin.

 

uRent on autovuokraamon varausjärjestelmä, jonka kautta voit vastaanottaa varauksia verkossa 24/7 ja hallinnoit henkilö-, paketti- ja kuorma-autojesi vuokraustoimintaa vaivatta. Unohda siis puhelinpäivystys ja paperikalenteri ja vapauta henkilökuntasi resurssit muihin tarpeellisiin työtehtäviin.  Autovuokraamon digitaalinen varausjärjestelmä pitää huolen siitä, että kaikki tarpeellinen tieto kulkee aina mukanasi riippumatta omasta fyysisestä sijainnistasi. Varausten lisäksi voit merkitä varausjärjestelmään esimerkiksi autojen huolto- tai katsastusajankohdat, joista järjestelmä muistuttaa sinua niiden lähestyessä.

 

Voit liittää uRent varausjärjestelmään myös kaluston paikannus -palvelun, jonka ansiosta tiedät aina missä autosi liikkuvat. Käytössämme olevien GPS-paikantimien ansiosta saat jatkossa reaaliaikaisesti tietoosi  sijaintitietojen lisäksi autoillasi ajetut kilometrit, ajoreitit, polttoaineen seurannan sekä ajoneuvon akkujännitteen. Lisäksi paikantimet mahdollistavat auton etähallinnan, kuten ajoneuvon käynnistyksen tai sammutuksen.

 

Tutustu vuokrausohjelmistoon alta. Kalenterin värit voidaan räätälöidä asiakkaan ilmeen mukaisesti.

 

Paranna asiakaskokemusta uRent varausjärjestelmän avulla

 

uRent autovuokraamon varausjärjestelmä sisältää lukuisia ominaisuuksia, jotka parantavat asiakkaidesi palvelukokemusta. Auton varaaminen uRent ajanvarausjärjestelmässä on tehty äärimmäisen helpoksi: verkkosivuillesi integroitu responsiivinen kalenteri toimii yhtä hyvin kaikilla laitteilla, jolloin asiakkaidesi on helppo tehdä varauksia laitteesta tai ajankohdasta riippumatta. Autovuokraamon uRent varausjärjestelmässä kaikki autojen tiedot ja vapaat ajankohdat vuokrauksille ovat näkyvillä asiakkaillesi saman tien. Halutessasi järjestelmä voi ostoskorinäkymässä tarjota automaattisesti asiakkaillesi myös autonvuokrauksen kannalta oleellisia tukituotteita, kuten nokkakärryjä tai moottoripyöräramppeja. Lisäksi varausjärjestelmä tarjoaa automaattisesti lähintä vapaana olevaa aikaa, jos asiakkaan ensisijaisesti haluama ajankohta on jo varattu toisen asiakkaan toimesta. uRent varausjärjestelmä siis samalla varmistaa, että autosi ovat mahdollisimman tehokkaasti käytössä!

 

Lisää tehoja lisäominaisuuksien ansiosta

 

uRent autovuokraamon varausjärjestelmään on saatavilla loistavia lisäominaisuuksia, jotka helpottavat vuokraustoimintaa entisestään ja joiden avulla saat liiketoimintaasi lisää tehoja. uRent varausjärjestelmään voit liittää esimerkiksi helpon nettimaksamisen, jolloin asiakkaasi voi maksaa auton vuokrauksen suoraan varausta tehdessään useita eri maksutapoja käyttäen. Lisäksi sopimusten allekirjoittaminen varauksen tekemisen yhteydessä onnistuu kotimaisen ja luotettavan Visma Sign -lisäominaisuuden ansiosta. Lue lisää ajanvarauskalenterista täältä

 

Varaa aika varauskalenterin esittelyä varten. Esittely kestää n. 50min eikä maksa mitään!

Varaa esittelyaika