Matkailuauto ja -vaunuvuokraamot

uRent – matkailuauto ja -vaunuvuokraamon varausjärjestelmä

matkailuauto ja matkailuvaunuvuokraus

Ota matkailuautojen ja vaunujen kuumimmasta vuokraussesongista kaikki tehot irti ja siirry käyttämään uRent varausjärjestelmää. uRent on luotu kalustoaan vuokraavien yritysten tarpeisiin ja se täyttää myös kaikki matkailuauto ja -vaunuvuokraamojen vaatimukset toimivan varausjärjestelmän suhteen.

Tutustu vuokrausohjelmistoon alta. Kalenterin värit voidaan räätälöidä asiakkaan ilmeen mukaisesti.

  

Varausten hallinnointi on sähköisessä uRent ajanvarauskalenterissa äärimmäisen helppoa. Järjestelmän ansiosta asiakkaasi pystyvät tekemään varaamaan matkailuauton tai -vaunun verkossa milloin tahansa, ja sinä voit unohtaa puhelinpäivystyksen sekä epämääräiset kalenterimerkinnät. Sen sijaan voit keskittää oman ja henkilökuntasi ajan muihin tärkeisiin työtehtäviin. Digitaalinen matkailuauto ja -vaunuvuokraamon ajanvarausjärjestelmä pitää sinut ajan tasalla saamistasi varauksista missä ja milloin tahansa, riippumatta omasta fyysisestä sijainnistasi! Varausten lisäksi voit merkitä varausjärjestelmään esimerkiksi autojen huolto- tai katsastusajankohdat, joista järjestelmä muistuttaa sinua niiden lähestyessä.

 

Tutustu myös uRent kaluston paikannus -palveluun, jonka ansiosta tiedät aina, missä kalustosi liikkuu. Tehokkaat GPS-paikantimet pitävät sinut reaaliaikaisesti kartalla sekä autojesi ja vaunujesi sijainnista, näet järjestelmästä myös ajetut kilometrit, polttoaineen seurannan ja paljon muuta! Lue lisää kaluston seurannasta täältä.


Parempi asiakaskokemus sähköisen ajanvarausjärjestelmän avulla

 

Varausten tekeminen verkossa on tehty äärimmäisen helpoksi asiakkaillesi ja se sisältää lukuisia ominaisuuksia, jotka parantavat asiakaskokemusta entisestään. Varausten tekeminen onnistuu vaivattomasti laitteesta tai ajankohdasta riippumatta, joten uRentin ansiosta olet jatkossa aina asiakkaidesi tavoitettavissa. Matkailuauto- ja vaunuvuokraamon varausjärjestelmässä saatavilla olevat vapaat ajat sekä kaikki tarpeelliset autojen tai matkailuvaunujen tiedot näkyvät asiakkaillesi saman tien, eikä asiakkaidesi tarvitse enää tiedustella vapaita aikoja esimerkiksi soittamalla.  Mikäli matkailuauto tai -vaunu on asiakkaan haluamana ajankohtana jo varattu, tarjoaa uRent varausjärjestelmä automaattisesti lähintä vapaana olevaa ajankohtaa. Näin järjestelmä varmistaa puolestasi sen, että koko kalustosi on mahdollisimman tehokkaasti käytössä!


Lisäominaisuuksista lisää tehoja

 

Matkailuauto ja -vaunuvuokraamon varausjärjestelmään voit liittää myös mahtavia lisäominaisuuksia, jotka sekä helpottavat omaa työtäsi entisestään, että parantavat asiakkaidesi tyytyväisyyttä. Järjestelmään voidaan liittää esimerkiksi helppo nettimaksaminen, jolloin asiakkaasi voivat maksaa vuokrauksen suoraan varausta tehdessään useilla eri maksutavoilla. Visma Sign -lisäominaisuuden ansiosta puolestaan sopimusten allekirjoittaminen on jatkossa äärimmäisen helppoa ja onnistuu niin ikään asiakkaan jo tehdessä varausta! Lue lisää tehokkaasta ajanvarauskalenterista täältä!

 

Varaa aika varauskalenterin esittelyä varten. Esittely kestää n. 50min eikä maksa mitään!

Varaa esittelyaika