Moottorikelkkavuokraus

Tehokas moottorikelkkavuokraamon varausjärjestelmä

moottorikelkkavuokraus-ajanvarauskalenteri

Ota kelkkailusesongista kaikki tehot irti ja siirry käyttämään digitaalista uRent moottorikelkkavuokraus ajanvarausjärjestelmää. uRent varausjärjestelmä varmistaa, että kaikki saatavilla olevat resurssit käytetään tehokkaasti ja asiakaskokemus paranee entisestään. Parhaimmillaan varauskalenteri muuntuu myös tehokkaaksi myynnin työkaluksi!

 
Tutustu vuokrausohjelmistoon alta. Kalenterin värit voidaan räätälöidä asiakkaan ilmeen mukaisesti.

Lisää tehoja ja resursseja käyttöösi

 

Moottorikelkkavuokraus on kausittaista toimintaa ja tällöin on erityisen tärkeää, että kaikki saatavilla olevat resurssit on valjastettu tuottavaan toimintaan. Digitaalisen ajanvarausjärjestelmän ansiosta voit unohtaa varausten vastaanottamisen puhelimitse, sillä uRent kelkkavuokraus varausjärjestelmän ansiosta yrityksesi asiakkaidesi tavoitettavissa 24/7.  Näin voit käyttää oman sekä työntekijöidesi ajan muihin merkittäviin työtehtäviin! Järjestelmä toimii loistavasti myös lisämyynnin tuojana, sillä halutessasi järjestelmä ehdottaa asiakkaillesi vuokraukseen liittyviä oheistuotteita tai -palveluita jo ostoskorinäkymässä asiakkaan tehdessä varausta. Mikäli asiakkaan alun perin toivoma ajankohta on jo varattuna, ehdottaa varausjärjestelmä automaattisesti lähintä vapaana olevaa aikaa. Näin varausjärjestelmä varmistaa, että kalustosi on mahdollisimman tehokkaasti käytössä tuomassa asiakkaillesi kelkkailun riemua.

uRent moottorikelkkavuokraamon ajanvarausjärjestelmään voit kirjata ylös kaikki kalustoosi liittyvät tiedot, sekä lisätä esimerkiksi huolto ajankohdat, joista järjestelmä muistuttaa sinua niiden lähestyessä. Ajanvarausjärjestelmään voit myös liittää suositun kaluston seuranta -palvelumme, jonka ansiosta pysyt aina kartalla siitä, missä kelkkasi liikkuvat. Lue lisää tehokkaista GPS-paikantimistamme täältä!

 

Paranna asiakaskokemusta varausjärjestelmän avulla

 

Asiakaskokemus on vuokraustoiminnassa kaikki kaikessa, joten miksi et aloittaisi hyvän kokemuksen luomista jo asiakkaan tehdessä varausta! Responsiivinen, kaikilla näyttöpäätteillä yhtä hyvin toimiva varauskalenteri on sekä asiakkaillesi että henkilökunnallesi erittäin helppokäyttöinen. Yrityksesi verkkosivuille asennettavan kalenterinäkymän ansiosta olet asiakkaidesi tavoitettavissa milloin tahansa ja kalenterista asiakkaasi näkevät muutamalla vilkaisulla kaikki oleelliset tiedot kelkoistasi, sekä vuokraukseen saatavilla olevat vapaat ajat.

Voit myös liittää ajanvarausjärjestelmään useita lisäominaisuuksia, jotka helpottavat työtäsi sekä parantavat asiakaskokemusta entisestään. Visma Sign -lisäominaisuuden ansiosta voit unohtaa sopimuspaperien manuaalisen täyttämisen ja antaa varausjärjestelmän hoitaa sopimusasiat puolestasi kuntoon jo asiakkaan tehdessä varausta. Lisäksi asiakkaasi voivat myös maksaa varauksensa heti useilla eri maksutavoilla Visma Pay onlinemaksamisen ansiosta!


Tutustu uuden ajan moottorikelkkavuokraus varausjärjestelmään ja varaa ilmainen esittelyaika!

Varaa aika varauskalenterin esittelyä varten. Esittely kestää n. 50min eikä maksa mitään!

Varaa esittelyaika