Paljuvuokraamot

Paljuvuokraamon varausjärjestelmä

paljuvuokraus-ajanvarausjärjestelmä

Hanki sähköinen uRent paljuvuokraamon varausjärjestelmä ja pysy entistä helpommin kartalla liiketoiminnastasi ja kalustostasi. uRent on pilvipohjainen ajanvarausjärjestelmä, joka on luotu nimenomaan kalustoaan vuokraavien yritysten tarpeisiin. Sähköinen varausjärjestelmä tuo lisää tehoja liiketoimintaasi ja parantaa myös asiakaskokemusta entisestään!

Tutustu vuokrausohjelmistoon alta. Kalenterin värit voidaan räätälöidä asiakkaan ilmeen mukaisesti.

 

Lisää tehoja sähköisen varausjärjestelmän ansiosta

 

Yksi uRent paljuvuokraamon varausjärjestelmän parhaista puolista on sen helppous ja tehokkuus. Verkkosivuillesi integroitavan, helppokäyttöisen kalenterinäkymän ansiosta asiakkaasi voivat tehdä varauksia ympäri vuorokauden ilman, että sinun tarvitsee fyysisesti päivystää esimerkiksi puhelimen päässä varauksia vastaanottamassa. Näin voit kohdistaa kallisarvoisen aikasi muihin tärkeisiin työtehtäviin! Lisäksi kaikki tarvittava informaatio varauksiin liittyen kulkee mukanasi omasta sijainnistasi riippumatta ja varausten hallinnointi on helppoa myös vaikkapa puhelimen avulla.

 

Tehokas varausjärjestelmä pitää myös huolen siitä, että paljusi ovat aina tehokkaasti käytössä ja asiakkaidesi ilona, sillä mikäli asiakkaan alun perin haluama aika on jo varattu ja palju on menossa muualla, ehdottaa järjestelmä aina automaattisesti lähintä vapaana olevaa ajankohtaa vuokraukselle. Lisäksi halutessasi järjestelmä muuntautuu tehokkaaksi myyntimieheksi – varausjärjestelmä nimittäin voi ehdottaa asiakkaillesi vuokraukseen liittyviä tukituotteita tai palveluita, kuten paljun puhdistusta tai klapisäkkejä jo ostoskorinäkymässä asiakkaan tehdessä varausta.

 

Helppoutta lisäominaisuuksista

 

uRent varausjärjestelmään voit myös liittää lukuisia lisäominaisuuksia, jotka helpottavat omaa työtäsi entisestään huomattavasti ja mikä parasta – ne myös parantavat asiakaskokemusta. Enää sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi sopimuspaperien tulostamisesta ja manuaalisesta täyttämisestä, vaan voit antaa uRentin hoitaa sopimusasiat kuntoon heti asiakkaan tehdessä varausta.  Sopimusten allekirjoittaminen varauksen tekemisen yhteydessä onnistuu kotimaisen ja luotettavan Visma Sign -lisäominaisuuden ansiosta. Lisäksi asiakkaasi voivat nyt myös maksaa varauksensa heti useilla eri maksutavoilla Visma Pay onlinemaksamisen ansiosta.

 

Voit myös liittää uRent varausjärjestelmään kaluston paikannus -palvelun, jonka ansiosta tiedät aina missä paljusi liikkuvat. Lue lisää tehokkaista GPS-paikantimistamme täältä ja tehokkaasta ajanvarauskalenterista täältä!

Varaa aika varauskalenterin esittelyä varten. Esittely kestää n. 50min eikä maksa mitään!

Varaa esittelyaika