Työkonevuokraamot

Työkonevuokraamon tehokas varausjärjestelmä

työkonevuokraamon ajanvarauskalenteriOta käyttöön konevuokraamon varausjärjestelmä uRent ja anna automaatioiden hoitaa iso osa töistä puolestasi. uRent on luotu erityisesti täyttämään kalustoaan vuokraavien yritysten tarpeet ja sopii loistavasti työkonevuokrauksen varausjärjestelmäksi monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Vuokrasitpa sitten isokokoisia työkoneita tai pienempiä työkaluja, on uRent oikea valinta varauksien vastaanottamiseen ja hallintaan!


Konevuokrauksen helppoa hallinnointia

 

uRent on työkonevuokraamon varausjärjestelmä, joka mahdollistaa vuokravarausten vastaanottamisen 24/7 verkossa ja tekee myös varausten hallinnoinnista henkilökunnalle helppoa. Digitaalisen uRent varausjärjestelmän ansiosta vapautat henkilökunnan resursseja ja pidät kaikki tarvittavat tiedot aina mukanasi riippumatta fyysisestä sijainnistasi. Kokonaisvaltaisessa konevuokraamon varausjärjestelmässä voit varausten lisäksi vastaanottaa vuokrauksen maksun sekä hoitaa sopimusten allekirjoittamisen varauksen tekemisen yhteydessä tarjoamiemme lisäominaisuuksien avulla.

Halutessasi uRent mahdollistaa myös koko kalustosi hallinnoinnin ja seurannan yhdessä samassa varauskalenterissa. Voit liittää työkonevuokraamon varausjärjestelmään kaluston paikannus -palvelumme, jonka ansiosta pysyt aina kartalla siitä, missä kalustosi liikkuu. Voit merkitä järjestelmään myös esimerkiksi koneiden mahdolliset huollot tai katsastukset, joista järjestelmä halutessasi muistuttaa. Käytössämme olevien GPS-paikantimien ansiosta saat jatkossa reaaliaikaisesti tietoosi sijaintitietojen lisäksi esimerkiksi koneiden ajoreitit ja polttoaineen seurannan.

 

Paranna asiakaskokemusta uRent varausjärjestelmän avulla

 

uRent konevuokraamon varausjärjestelmä sisältää lukuisia ominaisuuksia, jotka sekä lisäävät tehoja, parantavat myös palvelukokemusta huomattavasti. Työkoneiden vuokraaminen uRent varausjärjestelmässä on tehty äärimmäisen helpoksi: responsiivinen, verkkosivuillesi integroitu varauskalenteri toimii yhtä hyvin kaikilla laitteilla näyttöpäätteen koosta riippumatta, jolloin asiakkaidesi on helppo tehdä varauksia laitteesta tai ajankohdasta riippumatta. Kaikki koneiden tarpeelliset tiedot sekä vapaat vuokrausajankohdat ovat näkyvillä asiakkaillesi muutamalla silmäyksellä ja lisäksi varausjärjestelmä tarjoaa halutessasi asiakkaillesi automaattisesti vuokrauksen kannalta olennaisia tukituotteita ennen kassalle siirtymistä. uRent myös varmistaa, että koneesi ovat mahdollisimman tehokkaasti käytössä ja varausjärjestelmä tarjoaa automaattisesti lähintä vapaana olevaa aikaa, jos asiakkaan ensisijaisesti haluama ajankohta on jo varattu toisen asiakkaan toimesta.

 

Jos haluat tehdä työkonevuokrauksesta helpompaa ja tehokkaampaa, valitse uRent ja varaa esittelyaika! Lue lisää ajanvarauskalenterista täältä!

Varaa aika varauskalenterin esittelyä varten. Esittely kestää n. 50min eikä maksa mitään!

Varaa esittelyaika