Vesijettivuokraus

uRent on tehokas vesijettivuokraamon varausjärjestelmä

vesijettivuokraamon varausjärjestelmäOta vesijettisesongista kaikki tehot irti ja siirry käyttämään uRent vesijettivuokraus varausjärjestelmää! uRent on suunniteltu kalustoaan vuokraavien yritysten tarpeisiin ja sen monipuoliset ominaisuudet tekevät varausjärjestelmästä tehokkaan myynnin työkalun ja parantaa asiakaskokemusta entisestään.
 
Tutustu vuokrausohjelmistoon alta. Kalenterin värit voidaan räätälöidä asiakkaan ilmeen mukaisesti.

 

Valjasta kaikki resurssit käyttöösi

 

Suomen kesä on useimmiten melko lyhyt, joten vesijettivuokrauksessa on erityisen tärkeää valjastaa kaikki käytössä olevat resurssit tuottavaan toimintaan. Digitaalinen vesijettivuokraus varausjärjestelmä tehostaa liiketoimintaasi ja kaikki tarpeellinen tieto varauksiin sekä kalustoosi liittyen kulkee mukanasi riippumatta fyysisestä sijainnistasi. uRent varausjärjestelmään voit merkitä helposti kaikki olennaiset tiedot kalustoosi liittyen, sisältäen myös esimerkiksi jettien mahdolliset huoltoajankohdat.

 

Puhelimeen vastaamisen sijaan voit keskittää oman sekä työntekijöidesi ajan muihin tärkeisiin työtehtäviin, sillä digitaalisen vesijettivuokraus varausjärjestelmän ansiosta yrityksesi on asiakkaidesi tavoitettavissa ympäri vuorokauden. uRent varausjärjestelmän kautta myös lisämyynnin tekeminen on helppoa – halutessasi järjestelmä ehdottaa vuokraukseen liittyviä oheistuotteita tai -palveluita, kuten vesisuksien tai wakeboardien vuokrausta ostoskorinäkymässä jo asiakkaan tehdessä varausta. Lisäksi järjestelmä tarjoaa asiakkaallesi aina lähintä vapaana olevaa aikaa, jos alun perin toivottu ajankohta on jo varattuna. Näin varausjärjestelmä varmistaa, että kalustosi on mahdollisimman tehokkaasti käytössä, eivätkä jetit seiso toimettomana rannalla.

 

Helppoutta henkilökunnalle ja asiakkaille

 

Responsiivinen, kaikilla näyttöpäätteillä yhtä hyvin toimiva kalenterinäkymä on helppokäyttöinen sekä vuokraamosi henkilökunnalle, että ennen kaikkea asiakkaillesi. uRent varausjärjestelmään voit liittää lukuisia lisäominaisuuksia, jotka helpottavat omaa työtäsi huomattavasti sekä parantavat asiakaskokemusta. Unohda esimerkiksi sopimuspaperien manuaalinen täyttäminen ja kiikuttaminen rantaan saakka, vaan anna varausjärjestelmän hoitaa sopimusasiat kuntoon heti asiakkaan varausta tehdessä. Sopimusten allekirjoittaminen varauksen tekemisen yhteydessä onnistuu kotimaisen ja luotettavan Visma Sign -lisäominaisuuden ansiosta. Lisäksi asiakkaasi voivat nyt myös maksaa varauksensa heti useilla eri maksutavoilla Visma Pay onlinemaksamisen ansiosta.

 

Voit myös liittää uRent varausjärjestelmään kaluston paikannus -palvelun, jonka ansiosta tiedät aina missä vesijettisi liikkuvat. Lue lisää tehokkaista GPS-paikantimistamme täältä! Lue lisää ajanvarauskalenterista täältä

Varaa aika varauskalenterin esittelyä varten. Esittely kestää n. 50min eikä maksa mitään!

Varaa esittelyaika